سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و بر پلیدیى که در پارگین بود گذشت و فرمود : ] این چیزى است که بخیلان در آن بخل مى‏ورزیدند . [ و در روایت دیگرى است که فرمود : ] این چیزى است که دیروز بر سر آن همچشمى مى‏کردید . [نهج البلاغه]
یادداشتهای یک معلم

   درس دادن در مدارس امروزی کاری بس دشوار است. دانش آموزان کلاس ها را اشخاص بسیار متنوعی تشکیل می دهند. با این حال همه دانش آموزان لازم است احساس ایمنی و امنیت کنند تا بتوانند مطالب درسی را به راحتی فرابگیرند. برخی از دانش آموزان از خود رفتارهایی بروز می دهند که به توجه آموزگار نیاز دارد و ممکن است به راحتی زمان و انرژی آموزگار را به خود اختصاص دهد. این دسته از دانش آموزان، افرادی هستند که با اختلالات رفتاری- عاطفی روبه رو هستند و می توانند کاسه صبر و شکیبایی حتی بهترین آموزگاران را نیز لبریز کنند. طبیعتاً آموزگاران در برخورد با این دانش آموزان ممکن است دچار استرس شوند و ناخودآگاه نتوانند همه صلاحیت های خود را در کلاس نشان دهند.
مفهوم اختلال رفتاری- عاطفی به معنای آن است که دانش آموز نتواند در مدرسه با توجه به هنجارهای قوی یا فرهنگی رفتاری را به نمایش بگذارد و در نتیجه بر عملکرد آموزشی او تاثیر نامطلوب می گذارد. دانش آموزانی که با اختلال رفتاری- عاطفی روبه رو هستند مشکلاتی را برای دوستان، والدین و آموزگاران ایجاد می کنند.
اختلالات شدید رفتاری- عاطفی این دانش آموزان شامل موارد ذیل است.
- ناتوانی در یادگیری که نتوان آن را با عوامل عقلی، احساسی یا سلامت مرتبط دانست.
- رفتارهای نامناسب در شرایط عادی
- روحیه ادامه دار افسردگی
- ابراز نشانه های ترس در ارتباط با مسائل شخصی با مدرسه.
اختلالات عاطفی- رفتاری ممکن است با سایر ناتوانی ها همراه باشد. این اختلالات ممکن است با اختلالات اسکیزوفرنی، اختلالات عاطفی و اختلال اضطراب نیز همراه باشند. معمولاً دانش آموزانی که با اختلالات عاطفی- رفتاری روبه رو هستند از ویژگی های مشترکی برخوردارند. از جمله اینها می توان به کمبود توجه، عدم موفقیت در مدرسه، مهارت های اجتماعی ضعیف، پرخاشگری، اضطراب، گوشه گیری و افسردگی اشاره کرد.

کمبود توجه

      اغلب اوقات دانش آموزانی که اختلالات رفتاری- عاطفی را به نمایش می گذارند با ویژگی هایی مانند حواس پرتی، فعالیت بیش از اندازه یا تکانشی بودن توصیف می شوند. بسیاری از این دانش آموزان نمی توانند به سخنان آموزگار سر کلاس گوش بدهند و به آن توجه لازم داشته باشند. آنها به سرعت به این نتیجه می رسند که نمی توانند با آموزگارشان و نیز دوستان شان کنار بیایند و علتش این است که نمی توانند به صحبت های آموزگار توجه کنند و به راحتی حواس سایر دانش آموزانی را که در کنار آنها نشسته اند نیز پرت می کنند. دانش آموزانی که با کاستی شدید توجه روبه رو هستند، ممکن است رفتارهای عجیب و غریبی را به نمایش بگذارند و واکنش منفی آموزگاران و هم شاگردی هایشان را به دنبال داشته باشند. این دانش آموزان ممکن است میان حرف دیگران بپرند یا دائماً سوال کنند، از سر جایشان بلند شوند یا زیاد حرف بزنند یا ممکن است در خیال فرو بروند و انگیزه یی برای انجام تکالیف مدرسه نداشته باشند. از جمله بارزترین نمودهای کاستی توجه می توان به جنب وجوش بیش از اندازه و پس از آن به بی توجهی اشاره کرد.

مهارت های اجتماعی ضعیف

      اصولاً دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری- عاطفی مواجه هستند طبق تعریف در روابط خود با دوستان همسال و بزرگسال با مشکلات میان فردی روبه رو می شوند. بسیاری از این دانش آموزان رفتارهایی از قبیل زدن، سر به سر گذاشتن، جنگیدن، زورگویی و کنار نیامدن را از خود بروز می دهند. این برون ریزی ها و فعالیت های پرخاشگرانه به ندرت این بچه ها را نزد دوستان و همکلاسی و آموزگاران محبوب و عزیز می کند، از آن گذشته بچه هایی که بیش از حد گوشه گیر هستند خود را تنها می یابند. این بچه ها اغلب همبازی ندارند و از مهارت های اجتماعی کمی برخوردارند. در واقع دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری- عاطفی روبه رو هستند، خواه رفتارهایی برون ریز داشته باشند یا درون ریز اغلب از سوی دوستان و همکلاسی هایشان طرد می شوند و کسی با آنها گرم نمی گیرد.

ناکامی در مدرسه

      دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری- عاطفی روبه رو هستند معمولاً در مدرسه و در کار درس و مشق در مقایسه با سایر دوستان شان ضعیف ظاهر می شوند. بررسی ها نشان می دهد تنها معدودی از دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری مواجه هستند در تحصیل موفقند و اغلب در مقایسه با سایر دانش آموزان در امتحانات نمرات کمتری می گیرند. آنان از دوستان و همسن و سالان شان در مدرسه و دبیرستان ضعیف تر ظاهر می شوند و این امر باعث می شود اعتماد به نفس شان خدشه دار شود و عزت نفس نیابند.
با آنکه همه دانش آموزانی که اختلال رفتاری دارند لزوماً عزت نفس بدی ندارند، کسانی که در مدرسه نمرات خوبی نمی گیرند بعید است به یک خودانگاره مثبت برسند و به اندازه سایر همکلاسی هایشان مدرسه را دوست داشته باشند. به طور طبیعی دانش آموزی که با موقعیت های تحصیلی ضعیف روبه رو است به احتمال زیاد عواقب اجتماعی منفی را تجربه می کند که این خود می تواند بدرفتاری های بیشتری را سبب شود.

پرخاشگری

      زمانی که ناکامی تحصیلی با رفتارهای ضداجتماعی و پرخاشگرانه پی درپی همراه باشد، امکان موفقیت در سال های بعدی به شدت کم می شود. متاسفانه دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری- عاطفی مواجه هستند اغلب این طرز رفتار را به نمایش می گذارند. طبق تحقیقات، پرخاشگری در پسرها سه برابر بیشتر از دخترهاست. بسیاری از پسرهایی که در کودکی پرخاشگری می کنند و به دوستان شان زور می گویند، در خطر آن هستند که در بلوغ و بزرگی به پرخاشگری خود ادامه دهند و مخاطراتی برای خود ایجاد کنند. کودکان ضداجتماعی از سوی دوستان هم سال و نرمال پذیرفته نمی شوند و به احتمال زیاد تا کلاس های چهارم و پنجم برای خود دوستانی مشابه خودشان پیدا می کنند. کودکانی که از اوایل سال های زندگی در منزل بدرفتاری و پرخاشگری می کنند، ممکن است از ناحیه پدر و مادرشان مجازات شوند. این مجازات شدن در شرایطی صورت می گیرد که پدر و مادر به علل اصلی رفتار نابهنجار فرزندشان توجه نمی کنند و این بچه ها در این شرایط به تدریج رفتارهای ضداجتماعی شان را افزایش می دهند.

اضطراب و گوشه گیری

      دانش آموزانی که با اختلالات رفتاری- عاطفی روبه رو هستند، ممکن است نشانه هایی از اضطراب و گوشه گیری را به نمایش بگذارند. مثلاً ممکن است در شرایطی که در نظر دوستان و آموزگاران شان کاملاً طبیعی است، احساس هراس بکنند. بعضی دیگر نیز ممکن است از درد و بیماری شکایت کنند یا خواهان توجه دائمی شوند. بعضی از دانش آموزان هم خجالتی اند، به راحتی گریه می کنند و از تماس با دیگر همکلاسی هایشان خودداری می کنند. با آنکه اضطراب و گوشه گیری دلیلی نیست تا بچه ها در سال های بعد با مشکل خاصی روبه رو شوند اما اضطراب، هراس و فوبیا به هر صورت روی رابطه دانش آموز و اطرافیانش تاثیر سوء می گذارد و مانع از تبادل های آ نها با دیگران می شود و روی روابط اجتماعی و عمومی آنها اثر نامساعد می گذارد.

افسردگی

      اگرچه افسردگی در دوران کودکی و نوجوانی تنها در زمان های اخیر مورد توجه قرار گرفته و افسردگی دوران کودکی به خوبی تعریف نشده است، اما تخمین زده می شود 60 درصد جمعیت کودکان در برنامه های تحصیلی ویژه ممکن است سوای ناراحتی های دیگر، افسردگی هایی را به نمایش بگذارند که در این میان دخترها بیش از پسرها در معرض افسردگی قرار می گیرند. افسردگی ممکن است با کمی عزت نفس، کمی مهارت های اجتماعی و حل مساله، ناتوانی در تنظیم رفتار شخصی برای برخورد با استرس، افکار منفی و نیز درماندگی فراگرفته شده همراه باشد. صاحب نظران معتقدند مسائل تحصیلی و افسردگی روی هم تاثیر می گذارند و دانش آموزان را گرفتار یک چرخه معیوب می کنند. به عبارت دیگر وقتی دانش آموز در تحصیل موفق نمی شود، اعتماد به نفس خود را از دست می دهد، خود را دانش آموزی ناشایست ارزیابی می کند و در نتیجه بیشتر افسرده می شود.
گاه دانش آموز به این نتیجه می رسد که خصوصیات شخص اوست که اجازه نمی دهد در کار درس به موفقیت برسد. به طور کلی بسیاری از تغییرات اجتماعی دانش آموز را در معرض اختلالات رفتاری- عاطفی قرار می دهند که از آن جمله می توان به زندگی در شرایط فقر، زندگی با ناپدری یا نامادری، کودکان بی خانمان و کودکانی که در معرض مواد مخدر و دوستان ناباب قرار می گیرند، اشاره کرد. سال هاست که آموزگاران و سایر دست اندرکاران امور آموزشی - تربیتی، والدین را مسبب مشکلات رفتاری و اجتماعی- عاطفی فرزندان شان ارزیابی کرده اند. سرپرستی و نظارت آسان گیر یا معیارهای تربیتی و نظم آموزی تند و شدید از سوی پدر و مادر می تواند منجر به رفتارهای ضداجتماعی در کودکان و نوجوانان شود. این نوع تربیت وقتی ادامه دار می شود مشکلات حادتری را ایجاد می کند. از سوی دیگر حتی بهترین والدین هم ممکن است دارای اولادی باشند که به لحاظ رفتاری- عاطفی با اختلال مواجه است و برای آنها و سایر افراد خانواده ایجاد استرس شدید می کند.

محیط آموزشی و کودکان دارای اختلالات عاطفی- رفتاری

      آموزگاران نیز مانند والدین سطح تحمل شان فردی و شخصی است. آنان هم هر کدام مشرب و سطح مهارت خودشان را در اداره رفتارهای دشوار دارند و مانند والدین توقعات و باورهای متفاوتی درباره متناسب بودن رفتار دانش آموز دارند. آ نان نیز از طبقات و اقوام مختلف اجتماعی هستند که هر کدام باورهای خاص خود را دارند. اما واقعیت این است که اگرچه آموزگاران نمی توانند شرایط حاکم بر خانه دانش آموزان یا جامعه را کنترل کنند، اما می توانند رفتارهای مناسب را در طول روز که دانش آموز در مدرسه است به او آموزش بدهند. آموزگارانی که نسبت به نیازهای بچه ها حساس هستند، آموزگارانی که معیارهای واقع بینانه برای رفتار و عملکرد دانش آموزان در نظر می گیرند و آموزگارانی که برنامه ریزی درسی درست دارند و به رفتارهای خوب و درست دانش آموز پاداش می دهند، به احتمال بیشتری با دانش آموزان تبادل های مثبت و معنی دار پیدا می کنند.
آموزگاران در کلاس های درس تاثیر تعیین کننده یی بر زندگی دانش آموزان به خصوص دانش آموزان دچار اختلال دارند. رفتار آموزگار می تواند باعث بی علاقگی، رخوت، ناراحتی و نومیدی دانش آموز شود یا بالعکس باعث علاقه، کنجکاوی، یادگیری و احساس تعلق و رضایت وی شود.
آموزگارانی که با دانش آموزان با اختلال عاطفی- رفتاری روبه رو هستند، باید محیط یادگیری مثبتی را برای آنان تدارک ببینند. از سوی دیگر آموزگاران این کلاس ها باید صبر و شکیبایی فراوان داشته باشند. شما در نقش یک آموزگار به خصوص آموزگاری که با دانش آموزی سروکار دارید که با این اختلالات مواجه است، باید قبل از هر کار به باور شخصی خودتان از این رفتارها مراجعه کنید، باید مشخص سازید از دانش آموزان تان چه انتظاراتی دارید، تا چه حد می توانید تحمل کنید و اینکه آیا باورها و تعصبات اجتماعی شما سببی نبوده اند که در مقایسه با دیگران این رفتارها را تندتر ارزیابی کنید.
باید به شیوه ها و راهبردهایی مجهز شوید تا نیازهای اجتماعی- عاطفی دانش آموزان تان را برطرف سازید. جان کلام آنکه باید درباره رفتار دانش آموزان فلسفه یی از آن خود داشته باشید و از این فلسفه برای اتخاذ تصمیمات مدبرانه در کلاس استفاده کنید.

 
روزنامه اعتماد ( www.etemaad.ir )

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/15:: 2:36 صبح     |     () نظر

ضمایر موصولی

A relative pronoun is a pronoun that introduces a relative clause. It is called a "relative" pronoun because it "relates" to the word that it modifies. Here is an example:

ضمایرموصولی ضمایری هستند که یک بندربطی راتولید می کنند.بدلیل اینکه  به کلمه ای مرتبط می شود که آنرا تعریف می کندبه آن ضمیر موصولی می گویند.

  • The person who phoned me last night is my teacher.

In the above example, "who":relates to "person", which it modifies andintroduces the relative clause "who phoned me last night"

  • درمثال بالا "who"به"person"مرتبط می شود که آن را تعریف می کند.

There are five relative pronouns: who, whom, whose, which, that*

پنج تا ضمیر موصولی وجوددارد:who, whom, whose, which, that

Who (subject) and whom (object) are generally only for people. Whose is for possession. Which is for things. That can be used for people** and things and as subject and object in defining relative clauses (clauses that are essential to the sentence and do not simply add extra information).

Relative pronouns can refer to singular or plural, and there is no difference between

Who(فاعل)وWhom(مفعول)عمولا درمورداشخاص بکار می روند.Whoseبرای مالکیت وWhichبرای اشیاءاست.Thatهم برای اشخاص واشیاء وفاعل ومفعول در تعریف بندهای ربطی به کار می رود.

Look at these examples showing defining and non-defining relative clauses:

 

example sentences
S=subject, O=object, P=possessive

notes

defining

S

- The person who phoned me last night is my teacher.
- The person that phoned me last night is my teacher.

That is preferable

- The car which hit me was yellow.
- The cars that hit me were yellow.

That is preferable

O

- The person whom I phoned last night is my teacher.
- The people who I phoned last night are my teachers.
- The person that I phoned last night is my teacher.
- The person I phoned last night is my teacher.

Whom is correct but very formal. The relative pronoun is optional.

- The car which I drive is old.
- The car that I drive is old.
- The car I drive is old.

That is preferable to which. The relative pronoun is optional.

P

- The student whose phone just rang should stand up.
- Students whose parents are wealthy pay extra.

 

- The police are looking for the car whose driver was masked.
- The police are looking for the car of which the driver was masked.

Of which is usual for things, but whose is sometimes possible

non-defining

S

- Mrs Pratt, who is very kind, is my teacher.

 

- The car, which was a taxi, exploded.
- The cars, which were taxis, exploded.

 

O

- Mrs Pratt, whom I like very much, is my teacher.
- Mr and Mrs Pratt, who I like very much, are my teachers.

Whom is correct but very formal. Who is normal.

- The car, which I was driving at the time, suddenly caught fire.

 

P

- My brother, whose phone you just heard, is a doctor.

 

- The car, whose driver jumped out just before the accident, was completely destroyed.
- The car, the driver of which jumped out just before the accident, was completely destroyed.

Of which is usual for things, but whose is sometimes possible


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/7:: 12:36 عصر     |     () نظر

-حواس پرتی درونی و ذهنی:مانند:

- مشغله ذهنی دانش آموز. شامل مواردی از قبیل: درد، رنج، غم وغصه
-اضطراب و نگرانی
- گرسنگی و تشنگی
- ترس و خشم و شادی .
-بیماریها و....
-بی علاقگی به موضوع
- فشارهاى روانى
- ناراحتی های جسمی و روحی مادر در قبل ،هنگام و بعد از زایمان تاثیر مستقیمی بر دقت فرزند دارد.
2-بی دقتی و حواس پرتی بیرونی و محیطی:
*سردی و گرمی هوای کلاس.
*نور شدید و نور ضعیف،
*صداهای ناهنجار،
*روشن بودن رسانه ای صوتی و تصویری و...
* گاهى برخى حوادث و اتفاقات، فضاى روانى فرد را دچار اختلال مى‏کند .
*در برخی موارد فرد احساس نیاز به موضوعی ندارد و این باعث عدم تمرکز او نسبت به آن موضوع می شود .
*در برخی موارد تکالیف سنگین باعث عدم تمرکز حواس دانش آموز می گردد.
*اغتشاشات فکری خانواده مانند: مشکلات ارتباطی ،اقتصادی و اجتماعی واعتیاد والدین (باعث میشود که کودک ویا نوجوان به این موضوع فکر کند)...
*کمبود محبت و نشاط در خانواده
*احساس نا امنی.
*توقعات بیش از ظرفیت از کودک .
*مقایسه کودک ونوجوان با سایر همسالان

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/5:: 10:35 صبح     |     () نظر

جملات معلوم و مجهول

جمله ی معلوم : جمله ی معلوم جمله ای است که فاعل آن مشخص باشد .

جمله ی مجهول : جمله ی مجهول جمله ای است که فاعل آن ( کننده ی کار ) مشخص نیست .

 اینگونه جملات را هنگامی بکار می بریم که :

1- فاعل جمله مشخص نباشد .

2- فاعل از درجه ی اهمیت کمی برخوردار باشد لذا گوینده از ذکر آن خودداری می کند و یا اینکه فاعل  را در آخر جمله ذکر می کند .                                     

3- مفعول و نوع عمل از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد .

طریقه مجهول کردن جملات معلوم

برای تبدیل جملات معلوم به مجهول مراحل زیر را انجام می دهیم :

1- مفعول جمله ی معلوم را به ابتدای جمله ی مجهول انتقال می دهیم .

2- با توجه به زمان فعل جمله ی معلوم از یکی از افعال to be  استفاده می کنیم .

تذکر1 : چنانچه فعل جمله ی معلوم حال ساده باشد از یکی از افعال am-are-is  استفاده می کنیـــم .

           چنانچه فعل جمله ی معلوم گذشته ساده باشد از یکی از افعال was-were  استفاده می کنیم .

           چنانچه فعل جمله ی معلوم آینده ساده باشد از فعل will be  استفاده می کنیم .

           چنانچه فعل جمله معلوم ماضی نقلی باشد از have/has been  استفاده می کنیم.

           چنانچه فعل جمله معلومماضی بعید باشد از had been  استفاده می کنیم.

           چنانچه فعل جمله معلومآینده قصدی باشد از am/is/are going to be  استفاده می کنیم.

تذکر2 : فعل to be   را متناسب با مفعول جمله ی مجهول بکار می بریم .

3-اسم مفعول ( شکل سوم فعل ) فعل اصلی جمله ی معلوم را بعد از فعل to be   در جمله ی مجــهول    بکار می بریم .

4- بقیه ی جمله ی معلوم را پس از اسم مفعول در جمله ی مجهول بازنویسی می کنیم .

یادآوری : جملات معلومی را می توان به مجهول تبدیل کرد که فعل آن متعددی بوده و پس آن مفعول  بکار رفته باشد .بنابراین جملات معلومی که فعل آن لازم باشد را نمی توان به مجهول تبدیل کرد زیرا در اینگونه جملات مفعول وجود ندارد .

                       بقیه ی جمله + مفعول + فعل اصلی + فاعل = جمله ی مـعلوم 

بقیه ی جمله + اسم مفعول + یکی از اشکال to be   + مفعول = جمله ی مجهول

تذکر : چنانچه مفعول در جمله ی معلوم بشکل ضمیر مفعولی بکار رفته باشد هنگامی که آنرا به ابتدای

         جمله ی مجهول منتقل می کنیم می بایست آنرا بشکل ضمیر فاعلی مشابهش تبدیل کنیم .

me                       I                             us                        we 

you                    you                         you                       you

him                     he                          them                    they

her                     she     

it                         it    

نمونه سوال

زیر گزینه ی درست خط بکشید .    

1.The film ………………… at school two days ago .

a.showed                  b.is showed                     c.was showed                 d.shows

 

2………………. the car be washed ?

a.Is                           b.Will                               c.Does                            d.Did

 

3.A new school will be ……………… near our house next year .

a.build                      b.builds                            c.building                       d.built

 

4.This car ……………. repeired every day .

a.will                        b.will be                           c.is                                  d.was

 

5.They ……………… seen in the park last week .

a.aren’t                     b.weren’t                          c.will                               d.will be

جملات زیر را به مجهول تبدیل کنید .

  1.He passed the water to Ali .

………………………………

2.I will teach English naxt year .

…………………………………

3.He did his homework yesterday.

…………………………………...

4.They show the cartoon on Sundays .

……………………………………….

5.Did Neda repair the watch last night.

……………………………………….

شکل صحیح افعال داخل پرانتز را در نقطه چین بنویسید .

  1.This house …………………….. ( build ) two years ago .

2.Two men ……………………… ( kill ) in the accident .

3.The sick man …………………… ( take ) to the hospital .

4.Many people will be …………………… ( invite ) to the party .

5.A letter was …………………. ( write ) yesterday .

بجای نقطه چین از شکل صحیح فعل to be   استفاده کنید .

  1.The tickets ……………. bought last night .

2……………. the rooms be cleaned tomorrow .

3.The dishes …………….. not washed every day .

Good Luck_M.Davari      http://davari55.blogfa.com


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/5:: 10:14 صبح     |     () نظر

از مهمترین مباحث در بخش گرامر آشنایی با اسمها می باشد. در این قسمت سعی شده که این مبحث به طور کامل بررسی شود. در واقع در این بخش در مورد مفرد یا جمع بودن اسامی بحث شده است.

 

اسامی به طور کلی به دو دسته تقسیم بندی شوند. اسمهای قابل شمارش, که می توانند شمرده شوند و s بگیرند, و اسمهای غیرقابل شمارش, که نمی توانند شمرده شوند و معمولا s نمی گیرند.

اسامی قابل شمارش: 1) در حالت مفرد a/an یا one می گیرند.

                             2) در حالت جمع معمولا s می گیرند.

اسامی غیر قابل شمارش: 1) در حالت مفرد a/an یا one نمی گیرند.

                                  2) عموما شکل جمع ندارند.

بعضی از اسامی قابل شمارش بی قاعده اند و در حالت جمع s نمی گیرند. که برخی از آنها در زیر آمده است:

                                foot >>> feet                                man >>> men

                             woman >>> women                       tooth >>> teeth

                                 * child >>> children                          fish >>> fish

* البته در مورد کلمه fish اگر چند نوع ماهی مختلف در نظر باشد آنگاه شکل جمع این کلمه s هم می گیرد.

اسامی غیر قابل شمارش نمی توانند شمرده شوند چون بصورت جرم و یا فرم غیر قابل شمارش می آیند. اسمهایی نظیر blood, music و excitement جزو اسامی غیرقابل شمارش محسوب می شوند..

شمارشگرها:

شمارشگر کلمه ای است که شامل مقدار یا کمیت می شود. که انواع آنها را در زیر آورده ایم:

1) برخی از شمارشگرها تنها با اسمهای جمع قابل شمارش به کار می روند. مثل:

both, many, a few, several, fewer

2) برخی از شمارشگرها تنها با اسمهای قابل شمارش مفرد به کار می روند. مثل:

another, each, every

3) برخی از شمارشگرها تنها با اسمهای غیرقابل شمارش به کار می روند. مثل:

a little, much, less, amount

4) برخی از شمارشگرها هم با اسمهای قابل شمارش جمع و هم با اسمهای غیرقابل شمارش به کار می روند. مثل:

all, plenty of, any, a lot of, enough, most, lots of, some, more

اسمهای مرکب:

اسامی مرکب از ترکیب دو کلمه برای ایجاد یک کلمه یا یک مفهوم ایجاد شده است. اسم اول به منزله صفت اسم دوم عمل می کند و معمولا s به خود نمی گیرد. اسم دوم می تواند بصورت جمع باشد. مثل:

brain cell (سلول مغزی)    یا    brain cells (سلولهای مغزی)

اسمهای ترکیبی می توانند با اعداد هم به کار روند. مثل: ten-watt (ده واتی)

اعداد:

در صورتیکه اسمهایی مثل hundred یا thousand را می بینید باید مطمئن شوید که وقتی بعد از عددی می آیند در شکل جمع خود نباشند. اعدادی مثل موارد ذکر شده وقتی عددی قبل از آنها نیاید بصورت جمع هستند. مثال:

ten million messages   یا   trillions of messages


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/2:: 9:0 صبح     |     () نظر

مبحث زمانها در زبان انگلیسی از مهمترین مباحث می باشد که بایستی توجه زیادی به آن کرد تا در مکالمه و موراد دیگر به مشکلی برخود نکنیم. در این قسمت به معرفی اجمالی هر یک از زمانها در انگلیسی می پردازیم و مثالی از هر یک می آوریم. در آینده موارد کاربردی هر یک از زمانها را به همراه طرز تشخیص در تستها خواهیم نوشت. حال زمانها را به صورت طبقه بندی شده ذکر میکنیم:

 

... + فعل + فاعل          : حال ساده

او کار می کند <<< .He works

... + ing + فعل + am/are/is + فاعل          : حال استمراری

او دارد کار می کند <<<< .He is working

... + (شکل سوم فعل) have/has + .p.p + فاعل          : حال کامل

او کار را انجام داده است <<<< .He has done the job

... + ing + فعل + have/has + been + فاعل        : حال کامل استمراری

 <<< .They have been working for 5 hours

پنج ساعت هست که آنها مشغول کار کردن هستند (و اکنون نیز ادامه دارد)

... + (قسمت دوم فعل) گذشته فعل + فاعل          : گذشته ساده

دیروز آنجا رفتم <<< .I went there yesterday

... + ing + فعل + was/were + فاعل          : گذشته استمراری

دیشب ساعت ده داشتم تلویزیون را تماشا می کردم <<< .I was watching TV at 10 o"clock last night

... + had + .p.p + فاعل          : گذشته کامل

وقتی آنجا رسیدم آنها رفته بودند <<< .They had gone when I got there

... + ing + فعل + had + been + فاعل          : گذشته کامل استمراری

تمام شب را درس خوانده بود <<< .He had been studying all the night

... + (بدون to) مصدر + will/shall + فاعل          : آینده ساده

امشب می روم (امشب خواهم رفت) <<< .I will (shall) go tonight

... + ing + فعل + will/shall + be + فاعل          : آینده استمراری

 <<< .I will (shall) be watching TV at 8 o"clock tomorrow

فردا ساعت 8 مشغول تماشای تلویزیون خواهم بود

... + will/shall + have/has + .p.p + فاعل          : آینده کامل

تا هفته آینده دوره ام را تمام خواهم کرد <<< .By the next week, I will (shall) have finished my course

... + ing + فعل + will/shall + have/has + been + فاعل          : آینده کامل استمراری

 <<< .By 9 o"clock. she will has been working for ten hours

تا ساعت نه, او ده ساعت است که مشغول کار کردن بوده است

... + فعل + would + فاعل          : آینده در گذشته ها

... + ing + فعل + would + be + فاعل                                      

... + would + have + .p.p + فاعل                                      

... + ing + فعل + would + have/has + been + فاعل                                      

به زودی مطالبی در مورد موارد کاربرد زمانها و طرز تشخیص آنها در تستها نوشته خواهد شد


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط ابوالفضل برزنونی 92/1/2:: 3:0 صبح     |     () نظر